DIGITÁLIS KÉPZÉSEK A-tól Z-ig

Tervezéstől a megvalósításig

A legújabb oktatási technológiákat ötvözzük a tanulástudomány legfrissebb eredményeivel és mindezt megfűszerezzük egy jó nagy adag életszerűséggel, gyakorlatiassággal. Professzionális tanulási folyamatokat tervezünk, dramaturgiai eszközöket, filmes trükköket vetünk be és megnyerő vizuális köntösbe csomagoljuk a könnyen használható technológiai megoldásainkat, hogy a legunalmasabb témából is kihozzuk a lehető legizgalmasabb tanulási élményeket.

Emlékezetessé, átélhetővé és önállóan elsajátíthatóvá tesszük a legfontosabb üzleti kihívásokhoz szükséges ismereteket, szemléletmódot és képességeket egyaránt.

Küldetésünk, hogy olyan digitális képzéseket hozzunk létre és olyan képzésfejlesztési szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink és partnereink számára, amelyek emberközpontú designra épülnek és a folyamatos tanulás kultúráját erősítik a szervezetekben és a munkavállalókban egyaránt. 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat