Az osztrák gyökerű LeitnerLeitner minden adónemre kiterjedő tanácsadást, és e mellett a számvitel, a bérszámfejtés és a könyvvizsgálat terén is teljes körű szolgáltatást nyújt. Csoportunk mára Közép-Európa egyik legjelentősebb tanácsadó cégévé vált. Specialitásunk épp e térség mély ismerete, így a régióban működő vállalkozások üzleti problémáiban minden apró részletre kiterjedő támogatást biztosítunk. Irodáink teljes biztonsággal igazodnak el az egyes országok adó- és jogrendszerének útvesztőiben, de az irodaközi munkacsoportjainkban dolgozó, különböző nemzetiségű kollégák között olyan szoros az együttműködés, mintha egy szobában ülnének. Így ügyfeleink – igényeiknek megfelelően – kaphatnak hazai vagy nemzetközi csapatot anélkül, hogy megszokott kapcsolattartójuk helyett máshoz kellene fordulniuk.

Szolgáltatásaink jellemzője a komplex, holisztikus megközelítés, 60 naprakész szaktudással rendelkező kollégánk az adózási, számviteli és a jogi feladatokat egységben kezeli, hogy a legjobb megoldást megtalálja az adott problémákra.

Adózási kérdésekben a Leitner + Leitner Tax Adótanácsadó Kft., a könyvelés, bérszámfejtés és a könyvvizsgálat terén a Leitner + Leitner Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. áll az ügyfelek rendelkezésére.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat