Cégünkről

Cégünk nemzetközi hátteréről

Cégünk neve DENKSTATT, a német "denken" - gondolkodni - és a "statt" - hely - szóösszetételből származik és a mögötte meghúzódó szellemi alkotó tevékenységre utal. Anyavállaltunk a DENKSTATT Umweltberatung und Management GmbH 1993-ban alakult és Ausztria vezető környezetvédelmi és vezetési tanácsadó vállalkozása.

A környezetvédelem megtérül

A környezetvédelem napjainkra jelentős költségtényezővé vált. Lehet azonban megtakarításokat is elérni olyan hatékony rendszerek és beruházások alkalmazásával, amelyek az ember, a környezet és a vállalat hosszú távú harmóniájának megőrzését alapozzák meg. A környezetért felelős szemléletmód eredménye hatványozottan jelenik meg: a vállalat biztonságosabban végezheti tevékenységét, javul megítélése, és versenyképessége erősödik. Társaságunk, a DENKSTATT Hungary Kft., alapvető céljaként tűzte ki, hogy a fenntartható fejlődés irányelveit alapul véve érzékelhető többletértéket nyújtson ügyfelei számára. A környezetvédelmet és a munkavédelmet, minőségirányítást teljes körben felölelő szolgáltatási palettánk különböző szakmai, vezetési és oktatási modulokból tevődik össze - tanácsadás, képzés és tanulmányok készítése formájában.

Környezetvédelmi alapon vezetési tanácsadás

Amit megteszünk vállalaton belül a környezetért, az megjelenik a környezetünkben és az emberi tényező szintjén is. Ezért küldetésünket úgy is fogalmazhatnánk: magas színvonalú, komplex szolgáltatásokat kívánunk nyújtani a környezetvédelem és a szervezetek tevékenységéhez kapcsolódó egyéb területeken. Fontos számunkra - és nem a szavak szintjén -, hogy ügyfeleink egyéni adottságaihoz és elvárásaihoz rugalmasan, kreatív módon alkalmazkodjunk, és megbízóinkkal közösen alakítsuk ki a számukra legmegfelelőbb, legoptimálisabb, innovatív megoldást a Minőség, a Biztonság, a Vezetés és a fenti területek jó működését megalapozó Informatika területén.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat