A japán gyökerekkel rendelkező, közel 100 éves Daikin világmárka 1991 óta van jelen Magyarországon. 

Prémium minőségű, energiahatékony,  az ügyfelek igényeire szabott hűtési-fűtési-légtechnikai és kereskedelmi hűtési megoldásokat kínálunk a kis magánlakásoktól, a nagy lakóépületeken át a szállodákig, sportlétesítményekig, irodaházakig vagy a ipari termelő létesítményekig,. 

Európában 15 gyárral és 2 K+F központtal rendelkezünk, hogy a helyi piac igényeinek megfelelő termékeket fejlesszünk. 

A szállításon, a gyártási eljáráson és az alkalmazott technológián kívül olyan iparági innovációkkal is hozzájárulunk a fenntarthatósághoz, mint a klímagázok (hűtőközegek) újrahasznosítása, körforgásban tartása. 

A budapesti Daikin Márkaboltban mindent egy helyen, egy kézből kínálunk a klíma vagy hőszivattyú iránt érdeklődő lakossági ügyfelek számára: tanácsadás, tervezés, kipróbálás, értékesítés, szervizelés.  

A Daikin Márkabolt mellett folyamatosan képzett partnerhálózatunk gondoskodik országosan a Daikin rendszerek megfelelő minőségű telepítéséről, beüzemeléséről és szervizeléséről.

Tökéletes komfort. Pont úgy, ahogy szereted.

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat