Korunk élelmiszergyártóinak egyszerre kell nagy mennyiségben, kifogástalan minőségben, biztonságosan, valamint versenyképesen előállítaniuk termékeiket. Ezek mind komoly kihívások, melyekre mindenhol helyben kell megtalálni a helyes megoldást a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználásával. Ezen cél által vezérelve alakítottuk ki a régió egyik legnagyobb vertikálisan integrált élelmiszergazdaságát, ahol arra törekszünk, hogy termékeink előállításának minden lépését – az alapanyag-előállítástól a késztermékekig – mi magunk koordináljuk és felügyeljük, biztosítva ezzel a magas minőségű, innovatív, páratlan ízvilágú termékeket fogyasztóink számára.

Elődeink mind szakterületeik úttörői voltak. Úttörők, akik talán akkor még nem is gondolták, hogy olyat alkottak, melyre generációk fognak etalonként tekinteni.

Minden márkánknak megvan a maga története. Különböző gyökerek, eltérő sikerek, másfajta igények, de közös célok. Közös célok, melyekért megéri együtt dolgozni, ahogy ezt mi is tesszük, hiszen a Bonafarm Csoportnak köszönhetően 2009 óta már közös szálon futnak ezek a sikersztorik.

Évről évre új igények születtek és születnek, melyeket igyekszünk tökéletesen megérteni és időben kiszolgálni, ám úgy gondoljuk, többek vagyunk a fogyasztók elvárásaira adott válasznál. A Csoport sikerének titka az összefogott márkák esszenciájában rejlik. Öt mezőgazdasági és három élelmiszeripari vállalatunknál, valamint 2 stratégiai partnerünknél összesen több mint 8400 szakértő kollégánk végez igényes munkát, hogy fogyasztóink minden alkalommal elégedetten állhassanak fel az asztaltól. Fókuszunk a termékeink és termelésünk folyamatos fejlesztésén van. A gyártási folyamat minden szintjén az átlátható működésre törekszünk, valamint kiemelt figyelmet fordítunk az élelmiszer-biztonságra és a fenntarthatóságra is. Ily módon születnek meg a hazánkban és külföldön is méltán népszerű márkáink megbízható és finom termékei.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat