A BI-KA Logisztika Kft. a nemzetközi szállítmányozási és fuvarozási szektor ismert szereplője. Székhelye és raktárbázisa Szolnokon, telehelyei: Budapesten, Kecskeméten és Győrben találhatóak. A logisztikai és szállítmányozási családi tulajdonú vállalatok rangsorában előkelő helyen szerepel, cégcsoport szinten 16 milliárd forintos árbevétellel és 250 fő munkatársi létszámmal.

Tehergépjármű flottája 100 különböző mérettel rendelkező kamionból áll. Ez teszi lehetővé, hogy különböző iparágak – mint autóipar vagy mezőgazdasági gépgyártás – normál, expressz, gyűjtőszállítási igényeit professzionálisan kiszolgálja.
A képzett és fejlődésre nyitott munkatársai adják a vállalat egyik legnagyobb értékét. Fókuszban van egy tudás alapú szervezet működtetése. A cég átgondolt belső kommunikációval és hasznos munkatársi programokkal növeli a munkavállalók lojalitását és elégedettségét.

A BI-KA Logisztika Kft. felelős vállalatként erős CSR tevékenységeket folytat elsősorban Jász- Nagykun Szolnok megyében.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat