2017. 12. hírek
Az összefoglalók teljes szövege a címekre kattintva olvashatóak.

Lassan, de jó irányba változik a befektetési környezet a vállalatok szerint

Jó az adópolitika iránya, de még nem érzékelik az intézkedések számottevő hatását a hazai cégvezetők a Joint Venture Szövetség (JVSZ) tagjai körében végzett felmérése alapján. A megkérdezett vállalatvezetők többnyire javulóként érzékelik a befektetési környezet változásait, de a kiugróan magas ÁFA, illetve a bérterhek továbbra is magasnak hatnak. A következő év legnagyobb kihívásaként egyértelműen a megfelelően képzett munkaerő megszerzését, illetve a kompetens munkavállalók megtartását érzékelik a magyar vállalkozások.

Középpontban az adózó

Ismét nagy érdeklődés mellett zajlott a Raiffeisen Bank és a Joint Venture Szövetség (JVSZ) közös szervezésű, mára éves hagyománnyá érő Adókonferenciája. A jellemzően gyakorlati megközelítésű előadások tematikája a jövőre várható változások mellett az adóhatóság koncepcióváltásának eredményei és az ennek jegyében hozott újabb változások körül forogtak.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat