Úton a következő 25 évbe

Úton a következő 25 évbe

Az Ivanics név több, mint negyedszázada stabil pontot jelent a hazai járműkereskedelem piacán. A jármű egyenlő a mobilitással, a hétköznapok fontos, és napjainkra kijelenthetjük, nélkülözhetetlen része. Nemcsak használati tárgy, sokkal több annál: Munkaeszköz és megélhetés, a családi logisztika alapja, hobbi, sport vagy éppen státusszimbólum. Az Ivanics Csoport 25 éve töretlenül próbál ennek szolgálatában állni, és az ennek kapcsán felmerülő igényeket a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni Budapesten és Székesfehérváron – legyen szó Volvo, Ford, Hyundai gépjárműről vagy Kawasaki motor­kerékpárról.

Az induláskori családi vállalkozás cégcsoporttá fejlődött, 2016-ban ünnepelte 25 éves fennállását a Vigadó épületében.

Ez az ünnep nemcsak az évfordulónak, hanem a jövőnek is szólt. A cégcsoport mindennapi munkája mellett a jövőt is építi, hosszú távra tervez. Komoly kihívás az elmúlt évek gazdasági földcsuszamlásai láttán talpon maradni, munkahelyeket megtartani, majd bővülni és hos­szú távú terveket készíteni, azonban a vállalkozásnak ez is sikerült.

Folyamatban van egy új dél-budai telephely kialakítása. Ebben a márkakereskedésben prémium környezetben széles modellkínálat várja majd ügyfeleinket még magasabb szintű termék- és vásárlói élményeket kínálva.

Különösen fontos minden gépkocsi márkánknál a fenntarthatóság jegyében kiemelten kezelni a hibrid technológiát, mely az autózás közép- és hosszú távú jövőjét jelenti.

Fontos, hogy a múltat és a jövőt is megmutathassuk az ide látogató ügyfeleknek. 

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat