ECONOMY BRUNCH – Fordulatok a munkaerőpiacon

A küszöbön álló világgazdasági recesszió ismét egy újabb és ismeretlen kihívás elé állítja a cégvezetőket és a humán erőforrás menedzsereket. Meggyőződésünk, hogy ezekben a helyzetekben csak az vihet minket előre, ha a nehézségek mérlegelése mellett a lehetőségekre fókuszálunk. A JVSZ soron következő, november 11-én megrendezésre kerülő “Economy Brunch” szakmai eseményén ezért a legfontosabb aktuális munkaerőpiaci kihívásokra keressük a választ, leginkább a megoldásokra törekedve. Vendégelőadóink naprakész gondolatokkal, konkrét meglátásokkal és kézzel fogható javaslatokkal készülnek a tudásmegosztásra és a tapasztalatcserére. Várjuk Önöket szeretettel a szakmai rendezvényünkre!

A JVSZ soron következő, november 11-én megrendezésre kerülő “Economy Brunch” szakmai eseményén ezért a legfontosabb aktuális munkaerőpiaci kihívásokra keressük a választ, leginkább a megoldásokra törekedve.

 

Vendégelőadóink naprakész gondolatokkal, konkrét meglátásokkal és kézzel fogható javaslatokkal készülnek a tudásmegosztásra és a tapasztalatcserére. 

 

Várjuk Önöket szeretettel a szakmai rendezvényünkre!

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat