A Minerva Team Kft. a munka- és védőruházati termékek tervezésére és gyártására specializálódott vállalatok egyik neves képviselője Magyarországon, egyre nagyobb piaci résztvevő Ausztriában, Németországban, valamint az angol és svájci piacokon is elkezdte partnerkapcsolatok kialakítását. 

A cég termékportfóliója idén sterilizálható műtéti textíliák és műtéti védőruhák gyártásával bővült. Az ISO 13485 minőségirányítási rendszer bevezetésével, mint varroda Magyarországon elsőként gyárthat orvostechnikai eszközöket. 

A családi vállalkozás 2007-ben indult, jelenleg 80 fővel működik Nagykanizsán az Ipari Parkban. 

Üzleti stratégiájuk, hogy hosszú élettartamú, megbízható minőségű termékeket állítsanak elő, melyről teljes életciklusuk alatt felelős módon gondoskodnak karbonlábnyomuk maximális csökkentésével. Elkötelezetten hisznek a karbonsemleges-láncok kiépítésének szükségességében és a szociálisan rászorulók számára megfelelő életminőséget biztosító munkahelyek létrehozásában. 2023-ban Magyarország első karbonsemleges munka- és védőruházatot gyártó és forgalmazó vállalata lettek. 

Az általuk gyártott termékek kizárólag minősített alapanyagból készülnek és rendelkeznek EK típustanúsítvánnyal. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a munkaruházat a védelmi feladatok ellátása mellett kényelmes és divatos is legyen. Az évek során a folyamatosan változó piaci- és megrendelői igényeket alapul véve fejlesztették tudásunkat, technológiájukat és kínálatukat. A hozzájuk forduló ügyfelek igényeit projekt alapon kezelik és egyedi tervezés alapján, közös munka keretében kerül kialakításra a végtermék. Igény szerint kockázatelemzéssel, vagy a tanúsítványok, minősítések vonatkozásban szakmai tanácsadással segítik partnereik döntéseit a megfelelő védőruházat kiválasztásában.

Termékeiket az ÖTI Wien, az osztrák textilintézet minősíti. A Minerva Team Kft. vezetősége 2011 óta működteti az ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerét. A legnagyobb külföldi textilgyártókkal állnak kapcsolatban, így megrendelőik többféle minőségű alapanyagok közül választhatnak. A legnagyobb figyelmet mindig a jó minőségre, a megbízhatóságra és a szakma követelményeinek alku nélküli betartására fordították és fordítják a mai napig is. Beszállítóik, készáru- és alapanyag gyártóik kivétel nélkül magas minőségi színvonalat képviselnek, a szakmában jól ismert és elismert európai cégek.

Évek óta sikeresen vesznek részt munkaruha és védőeszköz pályázatokon, így több magyarországi és külföldi nagyvállalatnak, bértextília szolgáltató cégnek a stratégiai munkaruha és munkavédelmi eszköz beszállítói. 

Termékkínálatukban szerepel: 

  • - egyedi CI munkaruházat,
  • - antisztatikus védőruházat, 
  • - jól láthatósági multifunkcionális védőruházat, 
  • - lángálló, NOMEX® védőruházat,
  • - ESD védőruházat,
  • - GORE-TEX® védőruházat,
  • - HACCP, egészségügyi antibakteriális munkaruházat,
  • - sterilizálható műtéti textíliák és műtéti védőruhák
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat