Szellemi vagyon – Látható, értékelhető, védhető?

online esemény Platform: ZOOMNézze meg a térképen!

A mini konferencia szeretné megmutatni a nagy, illetve fejlődőképes kisvállalatoknak, hogy a céges vagyon nem csak materiális, kézzelfogható lehet, hiszen a szellemi vagyon is felfedezhető, értékelhető, értékes és fontos, valamint védeni is szükséges.

Időpont: 2020.05.14. (csütörtök) 14.00 - 15.30

Platform: ZOOM (a meghívó linkjét és egy rövid működési leírást a regisztrálóknak a későbbiekben megküldjük)

Szakértőink és tematika

Pomázi Gyula, az SZTNH elnöke, az SZTNH jelenlegi gyakorlatáról, a szellemi vagyon téma aktualitásairól.

Kiss János József, a Glósz és Társa Pénzügyi Gazdasági és Innovációs Tanácsadó Kft., szabadalmi ügyvivő, innovációs és iparjogvédelmi szakmérnök

Egy frissen készült európai uniós felmérés szerinti a versenyképes vállalatok piaci előnyének megszerzésében és fenntartásában kiemelkedő szerepe van a Cégspecifikus Egyedi Tudásnak (CSET), amelyet gyakran láthatatlan vagyonnak is hívnak. Miközben a hazai vállalatok is sokat költenek a korszerű technológiák (BAT) beszerzésére (talán mert ezek láthatók), nem gondoskodnak a cégspecifikus egyedi tudás (CSET) vállalati gazdálkodás körében elvárható és szükséges kezelési feltételeinek kialakításáról (talán mert ez nem látható). Így önkéntelenül is lemondanak a verseny- és a jövedelemtermelő-képesség egyik motorjáról. Ha érdekli, hogy a saját vállalatánál hogyan tudja feloldani ezt a paradoxont? Ha érdekli, hogy hogyan tudja a vállalati gazdálkodás körében megjeleníteni az Ön vállalkozásában is meglévő láthatatlan vagyon elemeket, csatlakozzon online előadásunkhoz. Bemutatjuk a Cégspecifikus Egyedi Tudás elemeit. Támpontot adunk ahhoz, hogy hogyan tud építeni ezekre az elemekre a versenyképesség növelése, a mérlegmenedzsment, a cégátalakulás, a cégöröklés és a cégértékesítési folyamatban is. Szóval csitt! Jön a CSET! Várjuk Önt is szeretettel!

Jelentkezési feltételek:

A webináriumon történő részvétel térítésmentes, azonban regisztrációhoz kötött!

Kérjük, regisztrációját az event@jointventure.hu email címre legyen kedves megküldeni a résztvevő nevével, pozíciójával és a képviselt vállalat nevének megadásával.

Jelentkezési határidő: 2019. május 13. 12.00

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat