„Saját kútfőből – saját forrásból” a JVSZ KKV Bizottságának portrésorozata a vállalkozóvá válás emberi oldaláról

Business Coach Kft. Nézze meg a térképen!
1068 Budapest, Városligeti fasor 32.

Vendégünk Komócsin Laura, a PCC A Business Coach Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, a SPARKLE self coaching globális CSR program elindítója

Meghívott szakértőnk: Gulyás József, a KKVHÁZ Zrt. vezérigazgatója

A téma feldolgozása során – egy sorozat formájában - olyan sikeres KKV körbe tartozó vállalkozókkal találkozunk, akik kizárólag a saját elgondolásukra és erőforrásaikra építve értek el sikereket. A rendezvény fókuszában a vállalkozói személyiségből fakadó tulajdonságok állnak. Hogyan segítették ezek vendégeinket a sikerhez. Kellett-e személyiségükben is változniuk az idők során? Kellett-e ilyen irányban tudatosan fejleszteni? Mit tartanak ők a kulcstulajdonságoknak? Tudják-e és hogyan ezeket a munkatársaknál is fejleszteni?  Mi lehet a tanulság más leendő KKV vállalkozók felé?

Nem marad el a vállalkozás cégtörténetének, érdekességeinek, sajátosságainak bemutatása sem. Különösen igaz ez a self coachingra mint innovatív módszerre.

A téma humán vonatkozásai miatt külön is felhívjuk a JVSZ HR szakemberei figyelmét a rendezvényre, ami a Business Coach Kft. székhelyén, egyik tréningtermében lesz.

A rendezvény moderátora: Csuri Ferenc, a FERZIT Kft. ügyvezetője, a JVSZ KKV Bizottságának elnöke

A rendezvényen történő részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2019.04.01. 17.00 óra. 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat