„Saját kútfőből – saját forrásból” a JVSZ KKV Bizottságának portrésorozata a vállalkozóvá válás emberi oldaláról

Business Coach Kft.
1068 Budapest, Városligeti fasor 32.

Vendégünk Komócsin Laura, a PCC A Business Coach Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, a SPARKLE self coaching globális CSR program elindítója

Regisztráció

Meghívott szakértőnk: Gulyás József, a KKVHÁZ Zrt. vezérigazgatója

A téma feldolgozása során – egy sorozat formájában - olyan sikeres KKV körbe tartozó vállalkozókkal találkozunk, akik kizárólag a saját elgondolásukra és erőforrásaikra építve értek el sikereket. A rendezvény fókuszában a vállalkozói személyiségből fakadó tulajdonságok állnak. Hogyan segítették ezek vendégeinket a sikerhez. Kellett-e személyiségükben is változniuk az idők során? Kellett-e ilyen irányban tudatosan fejleszteni? Mit tartanak ők a kulcstulajdonságoknak? Tudják-e és hogyan ezeket a munkatársaknál is fejleszteni?  Mi lehet a tanulság más leendő KKV vállalkozók felé?

Nem marad el a vállalkozás cégtörténetének, érdekességeinek, sajátosságainak bemutatása sem. Különösen igaz ez a self coachingra mint innovatív módszerre.

A téma humán vonatkozásai miatt külön is felhívjuk a JVSZ HR szakemberei figyelmét a rendezvényre, ami a Business Coach Kft. székhelyén, egyik tréningtermében lesz.

A rendezvény moderátora: Csuri Ferenc, a FERZIT Kft. ügyvezetője, a JVSZ KKV Bizottságának elnöke

A rendezvényen történő részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2019.04.01. 17.00 óra. 

Regisztráció a rendezvényre

Belépés Új látogató vagyok

1

Vállalati adatok

Kontaktszemély adatai

Kérem, adjon meg egy tetszőleges jelszót, amely legalább 6 karakter (ne tartalmazzon ékezetes betűt és különleges karaktereket). A későbbiekben ez a jelszó biztosítja Önnek a JVSZ rendezvényekhez való belépést, segítségével a korábbi regisztrációhoz visszatérhet. Új regisztrációt indíthat más eseményre is.

2

Résztvevők adatai

Új résztvevőt adok hozzá

3

Fizetési adatok

Nettó részvételi díj összesen

Ingyenes


Bruttó részvételi díj összesen

Ingyenes


Köszönjük regisztrációját!

Regisztrációját megkaptuk, és arról hamarosan e-mail visszaigazolást küldünk.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat