"Saját kútfőből - saját forrásból" - a JVSZ KKV Bizottságának portrésorozata a vállalkozóvá válás emberi oldaláról

Meghívott vendégünk: Kaszás Attila, a VIWA Product Europa Kft. alapítója és ügyvezetője és a VIWA Vitaminvizek megteremtője

JVSZ Iroda Nézze meg a térképen!
Budapest, V. Szent István tér 11b

A téma feldolgozása során – egy sorozat formájában - olyan sikeres KKV körbe tartozó vállalkozókkal találkozunk, akik kizárólag a saját elgondolásukra és erőforrásaikra építve értek el sikereket.

A rendezvény fókuszában a vállalkozói személyiségből fakadó tulajdonságok állnak. Hogyan segítették ezek vendégeinket a sikerhez. Kellett-e személyiségükben is változniuk az idők során? Kellett-e ilyen irányban tudatosan fejleszteni? Mit tartanak ők a kulcstulajdonságoknak? Tudják-e és hogyan ezeket a munkatársaknál is fejleszteni?  Mi lehet a tanulság más leendő KKV vállalkozók felé?

Nem marad el a vállalkozás és termékeinek, valamint a cégtörténet érdekességeinek bemutatása sem. Különösen igaz ez a VIWA Vitaminvízre mint innovatív új termékkategóriára.

A téma humán vonatkozásai miatt külön is felhívjuk a JVSZ HR szakemberei figyelmét a rendezvényre.

A rendezvény moderátora: Csuri Ferenc, a FERZIT Kft. ügyvezetője, a JVSZ KKV Bizottságának elnöke

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat