Outsourcing – Csak a globális cégek fegyvere és lehetősége?

a JVSZ Tőkeexport Bizottságának következő angol nyelvű nyílt ülése

CIB Bank Székháza CIB Bank székházában, (Budapest II. Petrezselyem utca 2-8.)Nézze meg a térképen!
Budapest, II. Petrezselyem u. 2-8.

MEGHÍVÓ

 Tisztelt Bizottsági Tagunk!
Gulyás József, a Tőkeexport Bizottság elnöke és

Söpkéz Sándor, a Tőkeexport Bizottság társelnöke nevében

tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait
a JVSZ Tőkeexport Bizottságának következő angol nyelvű nyílt ülésére

 

Outsourcing – Csak a globális cégek fegyvere és lehetősége?

 

 

A különböző üzleti folyamatok kiszervezése erre szakosodott cégekre, alacsonyabb bér és működési költségű helyszíneken már két évtizede bevett gyakorlat a nemzetközi nagyvállalatoknál. A kiszervezés gyakran jár jelentős költségmegtakarítással, - versenyelőnnyel, -  amit más kulcs területeken lehet fejlesztésekre felhasználni. De vajon ez tényleg csak a nemzetközi nagyvállalatok privilégiuma, vagy a hazai KKV-ék számára is járhat ez jelentős előnyökkel és megtakarításokkal? Magyarország is élen járó az EU-n belül a kiszervezett támogató központok tekintetében, de az igazi nagyhatalom INDIA, ahová talán nekünk, magyaroknak is érdemes megfontolni esetenként kiszervezési lehetőségeket.

Mitől sikeres outsourcing nagyhatalom India? Megéri? De mégis mennyire? Hogyan lehet sikeresen együttműködni velük? Mire figyeljünk, előnyök, lehetőségek, buktatók.

Vendégünk A Megasoft Solutions India alapítója , vezérigazgatója. Az előadás és beszélgetés angol nyelven zajlik. www.megasoftsol.com

A részvétel térítésmentes, de előzetes regisztráció szükséges e-mailben az event@jointventure.hu e-mail címünkre mielőbb, de legkésőbb november 16-án 17:00 óráig.

Üdvözlettel

Szendrey Silvia

ügyvezető igazgató

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat