JVSZ Éves Tisztújító Közgyűlés 2018

naptárfoglaló

Gundel Étterem Erzsébet királyné bálterem
Budapest, Gundel Károly út 4. 1146

Regisztráció

JVSZ éves tisztújító Közgyűlés: 2018. május 10. (csütörtök) délelőtt, Gundel

Értesítjük tisztelt tagjainkat, hogy  a Joint Venture Szövetség (JVSZ) éves tisztújító Közgyűlését  2018. május 10-én, csütörtökön délelőtt tartjuk a Gundel Étteremben.

Kérjük, jegyezzék elő az időpontot, a hivatalos meghívót és kapcsolódó beszámolókat az Alapszabályban foglaltak szerint az esemény előtt juttatjuk el a vállalatvezetők számára.

Egyúttal jelezzük, hogy a tisztújítás kapcsán a JVSZ Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottsága megkezdte munkáját, és várja a jelöltek jelentkezését / jelentkeztetését mielőbb, de legkésőbb március 10-ig a JVSZ Titkárságára. Szeretnénk megjegyezni, hogy tisztségviselőnek a Közgyűlésen is lehet jelentkezni, ennek szabályait a JVSZ Alapszabálya tartalmazza. 

A Közgyűlésen való részvétel térítésmentes, annak költségeit a tagvállalatok rendezvényre adott támogatásából fedezzük, így előre is köszönettel várjuk az esemény támogatóinak jelentkezését, akik számára a szponzorációs részleteket örömmel eljuttatjuk.

További információval szívesen állunk rendelkezésre.

Regisztráció a rendezvényre

Új regisztráció Regisztrált vállalat

1

Vállalati adatok

Kontaktszemély adatai

Kérem, adjon meg egy tetszőleges jelszót, amely legalább 6 karakter (ne tartalmazzon ékezetes betűt és különleges karaktereket). A későbbiekben ez a jelszó biztosítja Önnek a JVSZ rendezvényekhez való belépést, segítségével a korábbi regisztrációhoz visszatérhet. Új regisztrációt indíthat más eseményre is.

2

Résztvevők adatai

Új résztvevőt adok hozzá

3

Fizetési adatok

Nettó részvételi díj összesen

Ingyenes


Bruttó részvételi díj összesen

Ingyenes


Köszönjük regisztrációját!

Regisztrációját megkaptuk, és arról hamarosan e-mail visszaigazolást küldünk.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat