IV. Vállalati Compliance a gyakorlatban online konferencia

online esemény Nézze meg a térképen!

IV. Vállalati Compliance a gyakorlatban online konferencia

Hasznos információk vállalatvezetőknek compliance témában a járványügyi helyzet kezelése kapcsán szakértőink szemével. 

A JVSZ együttműködve a Magyar Vállalati Compliance Társasággal, november 3-án tartja meg az idei Compliance Konferenciáját online keretek között. 

Időpont:

2020. november 3. (kedd) 10.00 – 11.30 

Platform: ZOOM

(A meghívó linkjét és egy rövid működési leírást a regisztrálóknak a későbbiekben megküldjük.)

Előadók és Tematika

10.00-10.30. Vállalati agilitás és compliance / dr. Bereczki Tamás CISM, CRISC, CIPP/E – IT és adatvédelemért felelős partner, a PROVARIS Varga &    Partners tagja 

A szoftverfejlesztés területéről a 2000-es évek elején népszerűvé vált agilis megközelítés elérte a vállalatok szervezetének egészét is. Az ügyfélközpontúságot, gyorsaságot, rugalmasságot szem előtt tartó szervezet- és vállalatvezetés sem nélkülözheti azonban az üzleti környezetének lényeges elemét adó jogszabályi és szabályozói kereteknek való megfelelő működés biztosítását. A compliance funkció hagyományosan konzervatív megközelítésű terület. Adódik a kérdés, hogy milyen módon ötvözhető egymással az agilis módszerek alkalmazása és a compliance követelményeknek való egyidejű megfelelés biztosítása? Az előadás azt vázolja fel, hogy a compliance jellegű és kockázatkezelési tevékenységek hogyan építhetők be az agilis projektmenedzsment eszköztárába.

10.30-11.00  Compliance kihívások a pandémia idején / dr. Tóth Zita Jogtanácsos, Prímaenergia Zrt. 

Nemzetközi kitekintés arról, hogy a pandémia milyen változást okozott a cégek életében a compliance területén. Azon jogi területek bemutatása, amelyek a compliance  szempontból kiemeltnek tekinthetők (pl: személyes adatok kezelése, ÁSZF egyszerűsítése, munkajogi szabályok). Megoldási javaslatok compliance szakemberek számára a kialakult helyzetben.

11.00-11.30  Tudod, hogy kivel állsz szemben? – Az ügyfélátvilágításról nagyvállalati nézőpontból. / dr. Tóth Ákos LL.M. Compliance vezető, Porsche Cégcsoport Magyarország 

A nagy nemzetközi vállalatok számos üzleti partnerrel állnak kapcsolatban szerte a világon. Annak érdekében, hogy csak olyan üzleti partnerekkel lehessen kapcsolatba lépni, amelyek magatartása tisztességes és helyénvaló, a Volkswagen és a Porsche cégcsoport egységes és informatikai alapokon nyugvó folyamatot vezetett be a meglévő és a jövőbeli üzleti partnerei integritásának ellenőrzésére. Célja a korrupció és a pénzmosás kockázatának mielőbbi felismerése és a megfelelő intézkedések végrehajtásával ezen cselekményeknek a lehető legkisebbre csökkentése. A folyamat bárkire alkalmazható, kockázat-alapú megközelítést követve. A sikeres értékelés alapvető előfeltétele a Volkswagen-csoporttal való üzleti kapcsolatoknak.

Jelentkezési feltételek:

A webináriumon történő részvétel térítésmentes (látógatói jegy), azonban regisztrációhoz kötött! 

Támogatói jegyek vételére is van lehetőség 40.000 FT+ÁFA, illetve csoportos támogatói jegy 5 fő részére kedvezményesen 180.000 FT+ÁFA összegben. Kérjük, regisztrációját az event@jointventure.hu email címre, legyen kedves megküldeni a résztvevő nevével, pozíciójával és a képviselt vállalat nevének megadásával, vagy online. Kérjük, a megjegyzésben jelölje melyik jegy típust választja; látogatói, támogatói, vagy csoportos támogatói jegyet.  A rendezvény nem sajtónyilvános!

Jelentkezési határidő: 2020. november 2., hétfő 12.00

A rendezvény támogatói:
Cloud Network Technology Kft., Schneider Electric Zrt., Wolters Kluwer Hungary Kft.

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat