HR Konferencia

Win, Engage, Retain - kihívások és megoldások a humán erőforrás világából

IBM Budapest Lab KonferenciateremNézze meg a térképen!
1061 Budapest, Andrássy út 39.

Regisztráció

A fő témakörök a Toborzás - Elköteleződés - Munkaerőmegtartás köré szerveződő előadások  bemutatják a legjobb gyakorlatokat az elkötelezettség fejlesztésére, a fluktuáció csökkentésére, az employer branding csapdáira. Szó lesz még a mukaerőtoborzás öt kontinensről, a kreatív források a munkaerőigény kielégítésére témákról, valamint a legjobb belsőkommunikációs gyakorlatokról. 
Előadóink között lesznek - többek között - Tóth Zsuzsanna, CIB Bank, executive dirtector - HR and organization, Dr. Bauer Dávid, MOL, HR igazgató, Szabó Csaba, Develor, vezérigazgató, Barathi Tamás, Blue Colibri, alapító, Czeczeli Tamás, árufeltöltő.

Az előadásokat kerekasztal-beszélgetés követi, melyet Lipcsei András, a Dr. Pendl&Piswanger International Kft., ügyvezető igazgatója fog moderálni.
Már most jegyezze elő naptárában!

 

Jelentkezési feltételek

A részvételi díj JVSZ tagok számára kedvezményesen: 16.000,- Ft+Áfa/fő,

nem tagok számára: 19.500,- Ft + Áfa/fő, amely a vendéglátás költségeit is tartalmazza.

Regisztráció emailben az event@jointventure.hu címen vagy online ezen a linken történhet a  résztvevő nevével, pozíciójával és a képviselt vállalat nevének megadásával.

Jelentkezési határidő: szeptember 17. kedd

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előzetes jelentkezések írásbeli lemondását szeptember 17-e 10.00 óráig tudjuk figyelembe venni!

 

Regisztráció a rendezvényre

Belépés Új látogató vagyok

1

Vállalati adatok

Kontaktszemély adatai

Kérem, adjon meg egy tetszőleges jelszót, amely legalább 6 karakter (ne tartalmazzon ékezetes betűt és különleges karaktereket). A későbbiekben ez a jelszó biztosítja Önnek a JVSZ rendezvényekhez való belépést, segítségével a korábbi regisztrációhoz visszatérhet. Új regisztrációt indíthat más eseményre is.

2

Résztvevők adatai

Új résztvevőt adok hozzá

3

Fizetési adatok

Részvételi alapdíj

Ft/fő

Kérjük, válasszon az alábbiak közül

Kedvezmény: Ft/fő

Nettó részvételi díj

Ft/fő

Nettó részvételi díj összesen

Forint

Fizetés módja


Nettó részvételi díj összesen

Forint

Bruttó részvételi díj összesen

Forint


Köszönjük regisztrációját!

Regisztrációját megkaptuk, és arról hamarosan e-mail visszaigazolást küldünk.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat