Hogyan jöjjünk ki megerősödve a COVID járványból?

JVSZ HR Club nyílt online rendezvénye

online esemény Nézze meg a térképen!

MEGHÍVÓ

a Joint Venture Szövetség HR Club nyílt online rendezvényére

Hogyan jöjjünk ki megerősödve a COVID járványból?

A cégek rövid és hosszútávú sikere azon múlik, hogy mennyire hatékonyan lesznek képesek ebben az új "világrendben" működni. A Joint Venture Szövetség HR klubjában a közép és hosszú távon is velünk maradó változásokra és az azokra adandó szervezeti, a HR kompetenciájába tartozó válaszokra koncentráló prezentációra és beszélgetésre invitáljuk Önöket.  Az egész világon végig söprő COVID 19 járvány egy olyan időszakban robbant be mindent elsöprő sebességgel, amelyet amúgy is a rendkívül gyorsan változó társadalmi és gazdasági környezet jellemez. A koronavírus soha nem látott kihívások elé állítja a gazdasági szereplőket. A mostani krízishelyzetre a cégek sokféleképpen próbálnak választ adni, a leépítésektől kezdve a robotizáláson és digitalizáción keresztül a szervezeti átalakításokig, vagy új piacok, ügyfelek és értékesítési csatornák kiépítéséig. A megoldások egyik legáltalánosabb formája az otthoni munkavégzés radikális elterjedése. Egyértelműen kirajzolódik, hogy a "home office" hosszútávon is velünk marad, hatással lesz a munkaszervezésre, irányításra, szervezeti kultúrára és a munkatársak munkavégzéssel kapcsolatos igényeire, miközben változásokat hoz az irodapiacon, a kereskedelemben, az oktatásban és még számos egyéb területen.

A fentiek következtében a COVID járvány – a vezetők mellett - óriási kihívások elé állítja a cégek HR vezetőit és szakembereit is. A rendezvény során a következő – a HR kompetenciájába tartozó – kérdésekre keressük a választ:

-Hogyan változik a szervezet és a céges kultúra?

-Milyen kihívásokkal szembesülnek a vezetők és a munkavállalók?

-Feloldható-e a munka-magánélet paradoxon, ha a munkahely beköltözik a lakásba?

-A HR, mint a jövőbeli hatékonyság kulcsa. 

Időpont: 2021. április 13. (kedd) 15.00 – 16.00

Platform: ZOOM 

(A meghívó linkjét és egy rövid működési leírást a regisztrálóknak a későbbiekben megküldjük.)

Előadók:

  • Faragó László, vezető tanácsadó, Transearch Hungary Kft.
  • Tóth László, ügyvezető igazgató, Transearch Hungary Kft.

Az esemény levezető elnöke Szabó Csaba, a Develor Zrt. ügyvezető igazgatója, a JVSZ HR Clubjának elnöke.

Jelentkezési feltételek: 

A programon történő részvétel térítésmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges! Kérjük, regisztrációját az event@jointventure.hu email címre, legyen kedves megküldeni a résztvevő nevével, pozíciójával és a képviselt vállalat nevének megadásával, vagy online. A rendezvény nem sajtónyilvános!

Jelentkezési határidő: 2021. április 12., hétfő 12.00

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat