Hatékony munkaerő-gazdálkodás napjainkban

Mercure Budapest Castle Hill Mátyás teremNézze meg a térképen!
Budapest, I. Krisztina krt. 41-43.

Vállalati átszervezések és személyzeti racionalizáció, mint versenyképesség megőrzésének eszközei, rugalmas szervezeti megoldások és alternatív foglakoztatási formák, a szervezet fejlesztésének jogi vonatkozásai.

Hatékony munkaerő-gazdálkodás napjainkban
- átszervezés, fejlesztés, munkaerőbérlés -

Minden kedves érdeklődőt tisztelettel meghívunk a JVSZ, és együttműködő partnereként a Swisscham Hungary által szervezett szakmai konferenciánkra. 

10.00-10.20 Pénzügyminisztérium nyitóelőadás - Kállayné dr. Csik Ildikó Pénzügyminisztérium Foglalkoztatáspolitikáért és Vállalati Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, főosztályvezető
10.20-10.40

Dr. Géczi Katalin, bpv Jádi Németh Ügyvédi Iroda Vállalati átszervezések és személyzeti racionalizáció, mint a
versenyképesség megőrzésének eszközei

10.40-11.00 Dr. Márky Gábor, bpv Jádi Németh Ügyvédi Iroda Rugalmas szervezeti megoldások és alternatív foglalkoztatási formák, a szervezet fejlesztésének jogi vonatkozásai
11.00-11.20 Kávészünet
11.20-11.40 Csákvári Róbert ügyvezető igazgató, Work Force Kft. „Hogyan tud egy munkaerő közvetítő cég a jelenlegi piaci problémákra megoldást adni?”
11.40-12.30 Kerekasztal-beszélgetés
"Globalizáció kontra lokalizáció, automatizálás kontra munkaerőhiány. Felborult-e a munkaerőpiac, vagy mostantól ez az új norma?” címmel
Résztvevők:
  • Ábrahám László, ügyvezető igazgató, National Instruments,
  • Baja Sándor, ügyvezető igazgató, Randstad,
  • Dunai Zoltán, Stadler országigazgató, 
  • Horváth Tamás, ügyvezető igazgató, Arconic-Köfém,
  • Rolek Ferenc, MGYOSZ Alelnök

Kerekasztal-beszélgetés moderátora: DrJádi-Németh Andrea, LL.M. (Harvard), a bpv Jádi Németh Ügyvédi Iroda ügyvezető partnere

A konferencia moderátora: Krátky Márk, euJOBS, operatív vezető

A konferencia szakmai támogatója a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda

 

 

A részvételi díj JVSZ tagok számára kedvezményesen: 14.000,- Ft+Áfa/fő,

Nem tagok számára: 18.000,- Ft + Áfa/fő, amely a vendéglátás költségeit is tartalmazza. A vendéglátás reprezentációs adóját a számlafizető viseli.

Regisztráció emailben az event@jointventure.hu címen a  résztvevő nevével, pozíciójával és a képviselt vállalat nevének megadásával vagy online a honlapon keresztül történhet.

Jelentkezési határidő: április 4.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előzetes jelentkezések írásbeli lemondását április 4-ig, hétfő 10.00 óráig tudjuk figyelembe venni.
A résztvevők a regisztrációnál kitűzőt kapnak. A parkolást kérjük egyénileg megoldani, annak költségét a részvételi díj nem tartalmazza.

ADATKEZELÉS:

  • A JVSZ a rendezvény szervezőjeként adatkezelőnek minősül és mindent megtesz a személyes adatok jogszerű és biztonságos kezelése érdekében.
  • Jelentkezésével Ön tudomásul veszi, hogy a jelentkezési lapon megadott adatait a rendezvény lebonyolításával kapcsolatosan kezeljük és ezzel összefüggésben kapcsolatot tartunk Önnel.
  • Az eseményen átadott névjegykártyáján szereplő adatai bekerülnek a JVSZ értesítési adatbázisaiba. Kérjük, jelölje, ha nem járul hozzá ahhoz, hogy a jövőben a megadott e-mail címre további tájékoztatót, rendezvénymeghívót küldjünk:  NEM járulok hozzá □
  • A rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet, jelenlétével Ön elfogadja, hogy ezeken esetlegesen szerepelhet.
  • A JVSZ Teljes Adatkezelési Tájékoztatója a weboldalon található: www.jointventure.hu

Az eseményről készült képek

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat