Economy Forum - Külgazdaság és EU szakmai műhely

Az orosz-ukrán háború magyar külgazdasági vonatkozásai - veszélyek és lehetőségek.

A rendezvényt tagvállalataink számára szervezzük. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményen a személyes részvétel preferált, de a hibrid formának köszönhetően online is lehetőséget biztosítunk a bekapcsolódásra. Kérjük, hogy a regisztrációkor jelölje meg, hogy milyen formában kíván csatlakozni.

Szakmai fórumainkhoz kapcsolódóan egy új interaktív és szakmai műhelymunkán alapuló eseménysorozatot indítunk, JVSZ Economy Forum néven. A júniusban induló kezdeményezés alkalmai a szakmai fórumaink munkájába vonják be szélesebb körben az érdeklődő tagvállalatokat.

A rendezvényen Gilyán György, a Kelet-Európa Üzleti Klub vezetője, volt államtitkár és moszkvai nagykövet előadását lehet meghallgatni.

A téma aktualitását a következő kérdések adják:

  • Mennyiben befolyásolja a háború az e két országgal folytatott kereskedelmet?
  • Mik a kőolaj, földgáz ellátás kérdései? Ezzel összefüggésben, milyen általánosságban a magyar-orosz kormányzati kapcsolatok megítélése és az EU álláspontja?
  • Mennyiben befolyásolja a régió többi országával folytatott kereskedelmet a háború?
  • Milyen lehetőségek adódnak vállalatainknak abból, hogy több nyugati cég is kivonult Oroszországból?

A rendezvényt tagvállalataink számára szervezzük. 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen a linken keresztül lehet.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat