Economy Brunch - Vállalatfejlesztés és Változásmenedzsment Szakmai Fórum

Vállalkozásfinanszírozás lehetőségei 2023

A szakmai eseményen kis,-közép- és nagyvállalatok számára is érdekes vállalkozásfinanszírozási formákról és befektetési lehetőségekről esik majd szó.

Soron következő havi Economy Brunch üzleti és networking reggelink 2023. június 8-án a Hotel Vision Budapest-ben kerül megrendezésre. 

A szakmai eseményen kis-, közép- és nagyvállalatok számára is érdekes VÁLLALKOZÁSFINANSZÍROZÁSI FORMÁKRÓL és BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEKRŐL esik majd szó.

Az eseményen előadást tart Lóga Máté, gazdaságfejlesztésért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkár, aki a kormányzati támogatási formákat hozza el a résztvevők számára, majd a KPMG senior igazgatója, Simonyi Tamás fog régi és új finanszírozási alternatívákat felsorakoztatni, miközben a cégen kívüli befektetések témakörére is kitér.

Elemzői panelbeszélgetésünk keretében pedig a bankszektor, a kockázati tőkebefektetés, valamint az állami és európai uniós támogatások területének egy-egy szakértője veszi sorra az INNOVATÍV BEFEKTETÉSI FORMÁKAT.

Moderátor:

  • Dobos Balázs, a Makronóm Intézet szakmai igazgatója

A beszélgetés résztvevői:

  • Andorka Miklós, stratégiai vezérigazgató-helyettes, MAPI-csoport
  • Marót Csaba, közép-magyarországi régióvezető, Raiffeisen Bank Zrt.
  • Tóth József, vállalati befektetési igazgató, Hiventures Zrt.

Az esemény elérhető Facebookon és Linkdinen.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat