Economy Brunch

Adózási és jogi aktualitások

Az Átlátható Pénz-, Adóügyek Szakmai Fórumunk szervezésében megvalósuló rendezvény 2023 legfontosabb adó- és jogi témáiba nyújt betekintést, amelyet a Kormányzat képviselői mellett a legjelentősebb hazai adó- és jogi tanácsadók tolmácsolnak majd.

 

Olyan kiemelt fókusztémákkal készülünk, mint az extraprofit adók, a transzferárazás, a fenntartható pénzügyi gazdálkodás, vagy a globális minimumadó, de ezek mellett szó lesz a legfrissebb adó- és jogi törvényváltozásokról is. 

A panelbeszélgetésekben a kereskedelemből, a pénzügyi- illetve az energia szektorból, a médiából, a gyártásból érkező hazai nagyvállalatok képviselőinek véleményét és tapasztalatait mutatjuk be.

Vendégelőadóink naprakész gondolatokkal, előremutató meglátásokkal és kézzelfogható javaslatokkal készülnek a tudásmegosztásra és a tapasztalatcserére, mindezek mellett pedig lehetőséget biztosítunk a kapcsolatépítésre is.

Várjuk Önöket szeretettel a szakmai eseményünkre, amelynek a Hotel Vision Budapest ad otthont.

Ne maradjanak le a legaktuálisabb pénzügyi-, adóügyi és jogi aktualitásokról, regisztráljanak MOST!

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat