Country Ride - Veszprém

Veszprém, Vas és Zala vármegye régiós rendezvénye

A Country Ride eseménysorozatunk első állomásán Veszprémbe látogatunk, ahol szeretnénk lehetőséget adni a vidéki kis-, közép- és nagyvállalatok számára, hogy beleláthassanak és bekapcsolódhassanak szakmai és érdekvédelmi tevékenységünkbe.

Country Ride első állomása Veszprémben

Az eseményt tagvállalataink mellett elsősorban Veszprém, Vas és Zala vármegyék helyi közép- és nagyvállalatainak szervezzük, valamint sok szeretettel várunk mindenkit, akinek a régióban érdekeltsége van.

A területen régiós nagykövetünk, Kiss Katalin, a MAM-Hungária Kft.ügyvezető igazgatója segíti a munkánkat.

 

Az eseménysorozatról:

Nagy örömmel mutatjuk be a Joint Venture Szövetség és a Volkswagen júniusban induló közös kezdeményezését, a Country Ride vidéki rendezvénysorozatot.

Ezeken az eseményeken szeretnénk lehetőséget adni a vidéki kis-, közép- és nagyvállalatok számára, hogy beleláthassanak és bekapcsolódhassanak szakmai és érdekképviseleti tevékenységünkbe. A rendezvénysorozat alkalmával egy-egy vidéki nagyvárosba látogatunk, a programot az adott régió számára releváns témák köré építve.

2023 júniusa és 2024 júniusa között 8 alkalmas roadshow-t tervezünkaz adott területre felkért régiós nagykövet támogatásával. Minden eseményre a térség számára aktuális témát érintő előadásokat és panelbeszélgetéseket szervezünk, emellett régiós pályázati lehetőségeket mutatunk be, és a szervezet legfontosabb üzeneteit adjuk át az érdeklődők számára. Az alkalmakon részt vesz a JVSZ adott régiós nagykövete és az ügyvezetés mellett elnökségünk több tagja is.

 

A rendezvényen a térség számára aktuális témákkal készülünk, az alábbi meghívott előadóinkkal:

Veszprém polgármestere, Porga Gyula köszöntőbeszédét dr. Navracsics Tibor, területfejlesztési miniszter nyitóelőadása követi. Czomba Sándor, foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár pedig többek között a munkahelyek megtartása szempontjából elsődleges támogatási formákról fog beszámolni.

 

Ezt követi elemzői kerekasztal-beszélgetésünk:

  • A munkahely megtartás szerepéről, lehetséges formáiról
  • Az alternatív foglalkoztatási formákról, kiemelten a megváltozott munkaképességűek és a harmadik országból érkező munkaerő kérdéséről
  • Valamint a régióban releváns pályázati lehetőségekről (főként képzés, oktatás és munkahelymegtartás témakörökben)

A beszélgetés moderátora:

  • Márton Kata, HR&CSR vezető, Praktiker Magyarország 

A beszélgetés résztvevői:

  • Horváth Nikoletta, HR vezető, MAM-Hungária Kft.
  • Krátky Márk, üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgató, euJobs HR-Group

 

Tagvállalataink számára az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Várjuk regisztrációjukat a penzugy@jointventure.hu e-mail címen. A vidéki érdeklődők számára pedig kedvezményes áron biztosítjuk a résztvételt.

Részvételi díj külsős vendégeinknek: 4.900 Ft/fő

Ha bármilyen kérdése van, ami releváns a régióban és szeretne rá választ kapni, ossza meg velünk előzetesen a jvsz@jointventure.hu e-mail címen.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat