Companies for the Future Award 2023

A JVSZ legfontosabb társadalmi eseménye

Budapest Marriott Hotel Nézze meg a térképen!
1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

A 35 éves Joint Venture Szövetség a 2021-ben életre hívott “Companies for the Future Award” díjaival tünteti ki a magyar gazdaságot, társadalmat, valamint a fenntartható jövőt támogató közép- és nagyvállalatokat.

Tisztelt Vendégeink!

2023. február 4-én második alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású "Companies for the Future Award" gálaeseményünk, ezúttal a Budapest Marriott Hotel báltermében.

A 2022-es díjátadó gálán a Joint Venture Szövetség tagjai számára két kategóriában – közép- és nagyvállalati kategóriában – került átadásra az elismerés. A már életre hívott két díj mellett jövő évi eseményünkön kitüntetjük azon tagvállalatainkat, amelyek példamutató programjai, felelős és tudatos működése kiterjed:

– a vállalaton belüli tehetséggondozásra, az utánpótlásról való gondoskodásra:
BEST TALENT PROGRAM díj

– az innovatív és a teljes ökoszisztémára fókuszáló megoldások beépítésére a vállalat működésébe:
BEST ECOSYSTEM BUILDER díj

A díjak odaítélésére felállított szakmai zsűri elnöke Czakó Borbála – az Institute of Directors elnöke, London díszpolgára, korábbi londoni nagykövet–, társelnöke Gulyás Tibor, a Technológiai és Ipari Minisztérium stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára.

További felkért szakmai zsűri tagok: 

dr. Csorbai Hajnalka, OPTEN Informatikai Kft. Stratégiai igazgató

Gazsi Zoltán, Eisberg Hungary Kft, ügyvezető igazgató

Jaksity György, Concorde Zrt. alapító-tulajdonos

Jendrolovics Máté, GB Solutions vezérigazgató 

Pistyur Veronika, Bridge Budapest alapító-ügyvezető

A gála fénypontja a négy kategória fődíjainak átadása, azonban a JVSZ elnöksége és ügyvezetése kategóriánként mindhárom dobogós vállalatot nyertesnek tekinti, hiszen a díj bírálati szempontjainak komplexitása mellett, a második és harmadik helyezés is hatalmas presztízs értékkel bír. 

Alábbiakban találja hivatalos meghívónkat, kérjük, mentsék el naptáraikban az időpontot és regisztráljanak mihamarabb, hogy ne maradjanak le az év egyik legkiemeltebb rendezvényéről!

MEGHÍVÓ LETÖLTÉSE

Részvételi szándékukat, kérjük, hogy a linkre kattintva jelezzék részünkre!

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációjának véglegesítésénél lehetőséget biztosítunk helyének kijelölésére egy ültetési tablón, ahol a szabad helyek foglalását elérhetővé tesszük vendégeink számára. Az asztalokat Platina, Gold és Silver kategóriákba soroltuk.

ELRENDEZÉSI RAJZ LETÖLTÉSE

Foglalását követően kolléganőnk kiállítja a számlát a regisztrációnál megadott adatok szerint.

Amennyiben további információra lenne szüksége az elérhető helyekkel, a programmal kapcsolatban, keressen minket bizalommal az event[kukac]jointventure.hu mail címen.


Bízunk benne, hogy részt tudnak venni a Szövetség legfontosabb társadalmi eseményén!

Üdvözlettel:
A Joint Venture Szövetség elnöksége és ügyvezetése

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat