ADÓZÁS 2017

A JVSZ és a Raiffeisen Bank közös konferenciája

Kempinski Hotel Corvinus Nézze meg a térképen!
1051 Budapest, Erzsébet tér 7-8.

Naptárfoglaló

A 2017-es adóév ismét számos változást tartogat, az aktuális adószabályok átfogó ismerete minden gazdasági szereplő számára nélkülözhetetlen. A rendezvény résztvevői az aktuális, vállalatokat érintő adóváltozásokról szóló előadásokat hallgathatnak meg neves szakemberektől.
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Raiffeisen Bankkal közösen szervezzük meg "Adózás 2017" című konferenciánkat, amelynek előadói lesznek többek között Heinczinger Róbert, az EY adó partnere, a JVSZ Adóbizottságának elnöke, Kalocsai Zsolt, az RSM Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, a JVSZ elnökségi tagja és Dr. Fekete Zoltán Titusz, adójogász, az RSM Hungary Zrt. munkatársa.
Témáink lesznek többek között: Adóváltozások, ÁFA, Személyi jövedelemadó, Cafeteria, Társasági adózás, a NAV ellenőrzési szempontjai, On-line adózás.

Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus - 1051 Budapest, Erzsébet tér 7.

Időpont2016. december 1. (csütörtök) 9:00 -15:00   

A konferencia végleges programját az október végén megjelenő adóváltozások alapján alakítjuk ki, a részletes programot november elején küldjük meg. A részvétel a JVSZ tagjainak ismét térítésmentes lesz.
Kérjük, már most írja be az adókonferenciát naptárába - várjuk előzetes jelentkezését az event@jointventure.hu e-mail címre a résztvevő nevének, pozíciójának, a képviselt vállalatnak és kontaktadatainak megadásával.
Kérjük a tárgymezőben feltüntetni: Adókonferencia előzetes regisztráció.

A rendezvény szakmai támogatója a Raiffeisen Bank Zrt.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat