A Közbeszerzés tisztasága – jogi vonatkozásai

A JVSZ Korrupcióellenes Bizottságának nyilvános webináriuma

online esemény Platform: ZOOMNézze meg a térképen!

MEGHÍVÓ

a JVSZ Korrupcióellenes Bizottságának nyílt online rendezvényére

A Közbeszerzés tisztasága – jogi vonatkozásai

című előadás keretében dr. Vass Réka és dr. Mezei Péter, a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda ügyvédei adnak elő, az előadást dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a JVSZ Korrupcióellenes Bizottság elnöke moderálja.

Nemrégiben lezárult esetek kapcsán betekintést nyerhetünk a közbeszerzési eljárásokat érintő korrupciós cselekményekről, illetve a verseny tisztaságát sértő kartellmagatartásokról,ezek mértékéről, az aktuális magyarországi és európai helyzetről. Az előadás keretein belül az előadók kitérnek e cselekmények büntetőjogi vonatkozásaira, és egyéb jogkövetkezményeire, gyakorlati kérdéseire is.

Időpont2021. április 14. (szerda) 15.00 – 16.00 

Platform: ZOOM (A meghívó linkjét és egy rövid működési leírást a regisztrálóknak a későbbiekben megküldjük.)

Jelentkezési feltételek:

A programon történő részvétel térítésmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges! Kérjük, regisztrációját az event@jointventure.hu email címre, legyen kedves megküldeni a résztvevő nevével, pozíciójával és a képviselt vállalat nevének megadásával, vagy online. A rendezvény nem sajtónyilvános!

Jelentkezési határidő: 2021. április 13., kedd 12.00

 

 

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat