Vezetőség

Wolf László

Wolf László (született 1960-ban) a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett 1983-ban. Angolul, németül tárgyalási, oroszul társalgási szinten beszél.

A diploma megszerzése után a Magyar Nemzeti Banknál Bankkapcsolatok Főosztályán dolgozott 8 évig különböző beosztásokban. 1991 és 1993 között a BNP-KH-Dresdner Bank treasury területért felelős vezetője volt. 1993-ban az OTP Bank Nyrt-nél töltötte be a Treasury Igazgatóság ügyvezető igazgatói posztját. 1994-ben nevezték ki a Kereskedelmi Banki Divízió élére, vezérigazgató-helyettesi pozícióba.

Jelenleg a nagy-, közép-, és kisvállalati üzletág irányításáért felelős (treasury; projektfinanszírozás; szindikált hitelezés, forrásakvizíció és bankkapcsolatok terület; külföldi bankok felvásárlása, külföldi leánybankok menedzselése; agrárágazat; faktoring).

Az OTP Bank Igazgatóság tagja, az OTP Banka Szerbia Igazgatóság elnöke, a DSK Bank (Bulgária) Felügyelő Bizottságának tagja, valamint az MGYOSZ alelnöke.

Wolf László vezérigazgató-helyettes, Kereskedelmi Banki Divízió OTP Bank Nyrt.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat