Vezetőség

Tálos Péter

A Foxconn csoport alelnöke.

1971-ben született, tanulmányait a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán és a budapesti Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi karán végezte. 2003 óta dolgozik a Foxconn csoportnál, ahol különböző - vezetői - pozíciókat töltött be.

2004 márciusáig a Foxconn regionális business controllere és vezérigazgató-helyettese. 2004 április óta dolgozik a Foxconn magyarországi leányvállalatainál, 2007 december óta ügyvezetője a PCE Paragon Solutions Kft.-nek, 2013-tól az FIH Europe Kft.-nek és 2017-től a Cloud Network Technology Kft.-nek is. 2018 júliusától a Foxconn magyarországi operációért felelős alelnöke.

2011 és 2014 között ellátta a lengyelországi leányvállalat – a PCE Paragon Invest Sp. z o. o. ügyvezetői feladatait is. Részt vett a cégcsoport európai akvizícióinak lebonyolításában, két esetben képviselte a csoportot az európai bizottsági versenyhatósági eljárás során.

A Foxconn csoportot megelőzően a finn Eimo vállalatcsoport magyar leányvállalatának controllere, majd a vállalatcsoport ázsiai adminisztrációjáért (pénzügy, HR, IT stb.) felelős igazgatója volt.

Ezt megelőzően a finn Ensto magyarországi gyárának controllereként dolgozott. Nős, két gyermeke van, az egyik felnőtt és már önálló életet kezdett. Hobbija a tanulás, a golf és az autók.

Tálos Péter alelnök Foxconn
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat