Vezetőség

Károlyi Zsolt

1989-ben diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen.
1991-ben kezdett „területi Kaufmann-ként” a Siemens Kft.-nél dolgozni.
1995–1996-ban a Siemens AG müncheni központjában a leányvállatok kontrollingjával foglalkozó osztályon dolgozott. Magyarországra történő visszaérkezése után először a Siemens Telefongyár Kft.-ben, utána pedig a Siemens Rt.-ben számviteli vezető.

2001-től 10 éven keresztül a több mint 400 főt foglalkoztató Siemens Erőműtechnika Kft. gazdasági ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. A gyár kizárólag exportra gyárt különböző erőművi turbina részegységeket.

 A hazai Siemens vállalatok egyesülése után 2011 óta a Siemens Zrt. gazdasági igazgatója, egyben az Igazgatóság tagja. A Siemens Zrt. jelenleg több mint 1500 munkatársat foglalkoztat saját állományban, és mintegy 100 milliárd forint éves forgalmat bonyolít.

A JVSZ elnökségi tagja volt 2013 – 2017 között. A Magyar-Német Ifjúságért Egyesület alapító tagja, egyben elnökségi tag. A MÁV Zenekar Kuratóriumának tagja. A Budafoki Fúvósegylet elnöke, a fúvószenekarnak 1976 óta tagja (fuvolázik).

Szabadidejében a zene mellett szívesen túrázik: megjárta már az Everest alaptárbort, és megmászta már a Kilimanjarót is.

 

Károlyi Zsolt gazdasági igazgató, az Igazgatóság tagja Siemens Zrt.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat