Vezetőség

Kalocsai Zsolt

Kalocsai Zsolt az RSM DTM Hungary Zrt. alapító tagja és többségi tulajdonosa. Elnök-vezérigazgatóként a társaság mindennapi üzleti életében aktív szerepet játszik. A társaság jogelődjét 2001-ben alapította. Azt megelőzően Magyarországon a PriceWaterhouseCoopersnél könyvvizsgálati és tanácsadói tapasztalatokat szerzett, korábban pedig egy kempteni pénzügyi tanácsadó cég adótanácsadási részlegén dolgozott.

Gazdasági tanulmányait Budapesten kezdte. Pénzügy szakirányú diplomáját a németországi Kempteni Egyetemen szerezte, posztgraduális közgazdászképzésre pedig az Észak-írországi Colerain egyetemre járt. Családjával Dunakeszin él. A kikapcsolódásban is a kihívásokat keresi, versenyszerűen vitorlázik.

RSM Hungary Zrt.
2001 márciusában alakult meg DTM Kft., az RSM DTM Hungary Zrt. jogelődje. Kezdetben számviteli szolgáltatásokat, bérszámfejtést és adótanácsadást nyújtott ügyfeleinek, fokozatosan egyre komplexebb tanácsadói feladatokat szerzett. 2007-ben alakult át zártkörűen működő részvénytársasággá. Az RSM International tanácsadó hálózathoz való 2009. márciusi csatlakozásban kiemelt szerepe volt annak, hogy a hálózat tagjai tulajdonosi és jogi függetlenségüket megőrzik. 2009. februárban alakult meg a független könyvvizsgálati szolgáltatásokat nyújtó RSM DTM Audit Kft.

Kalocsai Zsolt az Igazgatóság elnöke RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat