Vezetőség

Juhász Violetta

Egy rövid banki (MKB) és reklámügynökségi (Ogilvy&Mather) területeken való munkatapasztalat megszerzése után 1991-től a nonprofit szektorban kezdett el dolgozni egy szakmai szervezetben, a Magyar Marketing Szövetségben, ahol kezdetben rendezvényszervező, irodavezető, majd 2009-től főtitkár lett. A szervezet főtitkári pozíciója egy kulcsszerep, hiszen a főtitkár összekötő kapocsként funkcionál az Elnökség és a Szövetség tagjai közt. Az MMSZ minden projektjében részt vett és projektmenedzserként irányította azokat. Mellette az éves gazdálkodási terv és a projektek pénzügyi terveinek elkészítése is feladata volt. Részt vett a testületi üléseken, amelyről eddig közel 300 alkalommal készített jegyzőkönyvet. Felelős volt hét webhely üzemeltetéséért, a hírlevelek szerkesztéséért. Jelentős tapasztalatot szerzett marketingesemények szervezésében. Számos egyéb rendezvény mellett többek között mögötte áll 28 Országos Marketing Konferencia megszervezése.  Több mint 1000 előadóval és számos marketingkommunikációs szakemberrel áll kapcsolatban. Továbbá számos díj alapításában vett részt, mint pl.  az Országos Városmarketing Díj, a Marketing Diamond Awards, valamint és nem utolsó sorban az Év honlapja pályázat. Időközben felsőfokú marketing menedzser képesítést szerzett és középfokú angol nyelvvizsgát tett.

2018 szeptemberében igazolt át a Joint Venture Szövetség csapatához program manager-ként.

A JVSZ program manager-eként elsősorban a rendezvények teljeskörű lebonyolítása a feladata, az esemény ötletének megszületésétől, az előadók felkérésén, a rendezvény technikai feltételeinek biztosításán, az esemény kommunikációján keresztül minden.  Megbízatása kiterjed továbbá a JVSZ Elnökségi üléseinek összehívására, jegyzőkönyvezésére. A marketing terén szerzett tapasztalataival igyekszik motorizálni a JVSZ PR megjelenéseit, illetve növelni a social média felületeken való eléréseit. Ezen felül általános titkársági teendőket is ellát.  

Férjezett, három kamasz ikergyermek édesanyja.

Juhász Violetta program manager Joint Venture Szövetség
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat