Vezetőség

Gulyás József

Gulyás József a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, idegenforgalmi szak közgazda, bejegyzett belkereskedelmi szakértő. Pályáját a HungarHotelsnél kezdte, majd a Club Tihany gazdasági igazgatója volt. 1992-ben a Sevillai világkiállítás PSCH magyar-spanyol kereskedelmi válalatának igazgatója, ezt követően a Rubin Hotel igazgatója volt. 1996-ban az IBUSZ Hotels vezérigazgatójává nevezték ki, majd az AKTIV HOTELS INTERNATIONAL (AHI) vezérigazgatója lett.

2011-ben alapította a KKVHÁZ Közösségépítő Klaszter és Vállalkozásszervező Ház vállalatot, amelynek vezérigazgatója. Ennek keretében rendszeresen megszervezik a KKVHÁZ Megyék Versenyét, a Kelet-Közép európai KKV Csúcs konferenciákat, valamint működtetik az NGM-KKVHÁZ Országos Kisvállalkozás Fejlesztési Clubot.

Gulyás József a JVSZ Tőkeexport Bizottságának elnöke, a BKIK KKV Szakmai Osztályának elnöke, az EDUTUS Főiskola c. főiskolai docense, az FB tagja, valamint az MKIK Kisvállalkozási Kollégiumának tagja. A JVSZ 1986-os alapításától a szervezet tagja, több ízben tagja volt az FB-nek és az Elnökségnek.  Angol és német nyelvismerettel rendelkezik.

Gulyás József vezérigazgató KKVHÁZ Zrt.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat