Vezetőség

Gion Gábor

Gion Gábor 1992-ben szerzett matematikus diplomát az Eötvös Loránd Tudányegyetem Természettudományi Karán.

Pályáját az Arthur Andersen-nél kezdte, az Ernst & Young-nál folytatta, majd 2004-ben a Deloitte-hoz csatlakozott audit partnerként.
2007-2010-ig a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. (audit) vezetője, 2009-2017-ig a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója.

Jelenleg is könyvvizsgáló partner, emellett a kormányzati kapcsolatok fejlesztésével foglalkozó csoport vezetője, valamint a Deloitte EMEA és közép-európai régiójának kínai ügyfelekre specializálódott csoportjának vezetője.

26 éves tapasztalattal és széleskörű ismeretekkel rendelkezik a magyar és nemzetközi – IFRS és US GAAP – szabványok szerint elkészített éves beszámolók, összeolvadások és felvásárlások könyvvizsgálata, átvilágítások és üzleti tanácsadás terén, valamint különböző due diligence projektek irányítását és értéktőzsdére való bevezetését illetően. Jelentős tapasztalattal rendelkezik továbbá energiaipari, olaj és gázipari, termelő, gyártó, kereskedelmi társaságok könyvvizsgálatában.

Ügyfelei mellett rendszeres vendégelőadó magyarországi egyetemeken, a Miskolci Egyetem címzetes docense, továbbá 2016 óta az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa Kuratóriumának elnöke.

Gion Gábor Partner Deloitte Kft.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat