Vezetőség

Földváry Beáta

Közgazdász és bölcsész diplomáit Budapesten (ELTE, Külkereskedelmi Főiskola), Bécsben és Moszkvában szerezte. Pályáját középiskolai tanárként kezdte, majd marketing területre váltott egy német hátterű menedzsment tanácsadó cégnél. Ezt követően a WIFI Hungária, az Osztrák Gazdasági Kamara képzőintézménye nyílt képzéseinek felelőse, majd ügyvezető-helyettese, 2006-tól ügyvezetője. Az anyacég piacvezető felnőttképzési intézet Ausztriában és három kontinens számos országában van jelen a képzési piacon.
Beáta teremtette meg csapatával a cég hazai ismertségét és képzéseikkel (például vezetői készségfejlesztés és vezetővé válás, interkulturális tréning, művezetők képzése, projektmenedzsment stb.) több száz vállalat – többek között a JVSZ tagjainak – versenyképességét növelte/növeli. Módszertanuk a tanultak megélésére és kipróbálására, a résztvevők saját tudásának mozgósítására épül, fő erősség a közvetlen gyakorlati alkalmazhatóság.
Beáta németül, angolul és oroszul beszél. Szabadidejében a családjával közös programok jelentik számára a kikapcsolódást. Szeret komolyzenét hallgatni, olvasni, úszni, utazni.

Földváry Beáta ügyvezető igazgató WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat