Vezetőség

Fekete István

A Joint Venture Szövetségben különböző tisztségeket töltött be, így munkacsoport vezető, alelnök, 2001 és 2006 között FB elnök, majd a 2006 és 2012 között a Szövetség elnöke, ezt követő három évben tiszteletbeli elnök.

Célja: a tagságot 300 főre emelni a szövetség súlyának megfelelő alátámasztása végett. Ennek érdekében cselekvési programja:
felkérni tagjainkat, hogy kapcsolati rendszerükből győzzenek meg a JVSZ tagság iránt érdeklődőket, ehhez a megnövelendő akvizíciós aktivitásra adna muníciót a tagoknak (miben vagyunk jobbak, mi különböztet meg bennünket más szövetségektől, kamaráktól, stb.), aktualizálná a „miért érdemes JVSZ tagnak lenni” c. anyagunkat, feljogosítaná tagjainkat, hívjanak meg célzottan egy-egy vendéget (térítésmentesen) a rendezvényeinkre, hogy felkeltsük az érdeklődésüket a JVSZ iránt. Megszervezné, hogy két-két tag közösen keressen fel olyan vezetőket, akik a beléptetendő cégek listáján szerepelnek és mutassák be a Szövetséget, szorgalmazná, készüljön el az új arculatunk, amely karakteresebb színekkel jeleníti meg a JVSZ üzenetét, újra napirendre tűzetné a szövetség nevének fokozatos megújítását, szorgalmazná, hogy kezdeményezzünk további szponzorált rendezvényeket.

Fekete István ügyvezető cégtárs Interim Vezető Szolgáltató Kft.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat