Vezetőség

Chris Mattheisen

Christopher Mattheisen (született 1961-ben) a bloomingtoni Indiana Egyetemen és a Columbia Egyetemen folytatott közgazdasági tanulmányokat. Először 1990-ben jött Magyarországra, amikor egy stratégiai tervezéssel és üzleti tanácsadással foglalkozó céget hozott létre. 1993-ban a U.S. West International marketing vezetőjeként több magyar, lengyel és cseh mobilszolgáltató elindításában vett részt. 1993 és 1996 között a TMH marketing és értékesítési igazgatójaként dolgozott. 1997-től 1999-ig a MediaOne értékesítési és marketing tevékenységeit irányította Londonban, ezt követően Nagy Britanniában a BT Cellnet üzleti, értékesítési és marketing igazgatói posztját töltötte be. 2002. szeptemberében a Magyar Telekom Lakossági Szolgáltatások Üzletágának, 2005. januárjában a Vezetékes Szolgáltatások Üzletág („T-Com”, amely magában foglalta a Lakossági, az Internet és a Hálózati területet) irányításáért felelős vezérigazgató-helyettesévé nevezték ki.

2006.decembere óta tölti be a Magyar Telekom vezérigazgatói pozícióját, és 2006. december 21. óta a társaság Igazgatóságának elnöki posztját.

Chris Mattheisen vezérigazgató Magyar Telekom Nyrt.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat