A Via Credit olyan tanácsadó,

amely képes a vállalati kört érintő kutatás-fejlesztési, adókedvezmény és pályázati igények azonnali lekövetésére, elemzésére és hatékony megoldások kidolgozására. Minőségi szolgáltatást nyújtunk a magyarországi köz- és vállalkozói szféra szereplőinek. Hiszünk abban, hogy a mindenre kiterjedő tájékoztatás, az uniós és hazai pályázatokról naprakész információ ellátás, az elérhető adókedvezmények és támogatások becsatornázása hatékony segítséget nyújt nekik a céljaik elérése során. Hosszútávban gondolkodunk, így a vállalkozás minden egyes szakaszában képesek vagyunk jól használható megoldásokat kínálni.
A Via Credit munkatársai olyan tapasztalt szakemberek, akik tisztában vannak a pénzügyi és gazdasági lehetőségekkel, naprakészek az elérhető uniós hazai pályázati lehetőségek területén, jól ismerik a különböző támogatási és adókedvezményeket. Mindezeket képesek a gyakorlatba átültetni és ezáltal személyre szabott, komplex megoldásokat nyújtani a vállalkozásoknak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat