A Számadó Consulting Kft 2009-ben alakult, azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben és a lehető legmagasabb minőségben ki tudja elégíteni a hazai és külföldi vállalkozások és természetes személyek gazdasági, tanácsadási szolgáltatások iránti igényeit. 

A Társaság alapító tagja és ügyvezetője Dr. Számadó Krisztina, végzettségét tekintve jogász, adószakjogász, társasági szakjogász, adószakértő, nemzetközi adószakértő és adótanácsadó. Munkatársaink hasonlóan képzett, gyakorlattal rendelkező szakemberek. Akik közösen próbálják megoldani az Ön problémáját. 

Célunk egy olyan gazdasági tanácsadó társaság működtetése, melynek segítségével már meglévő és leendő ügyfeleink könnyebben megoldhatják és áthidalhatják a gazdasági válság okozta és egyéb, az üzleti életben oly sokszor felmerülő problémáikat. 

Szolgáltatásaink 3 fő csoportba sorolhatók, melyek komplexen átfogják egy gazdasági társaság működési ciklusának minden szakaszát – az alapítástól a könyvelésen át a végelszámolásig – növelve ezzel a végzett munka minőségét és hatékonyságát. 

Munkánkat az ország különböző területein, igényesen kialakított irodáinkban végezzük. Budapesten, Kecskeméten, Debrecenben és Hajdúszoboszlón képviseltetjük magunkat. Az Ön számára földrajzilag is leginkább megfelelő helyen igyekszünk megoldani a kialakult problémát. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keressen a megadott elérhetőségeink egyikén.

Adóblogunk 

 

 

 

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat