Vállalatunk, az SW Umwelttechnik Magyarország Kft., az SW Umwelttechnik AG leányvállalata. Az ausztriai SW Umwelttechnik családi vállalkozásként alakult 1910-ben. Mára 9 telephelyen van jelen Magyarországon, Ausztriában, és Romániában.

A cég a vízvédelem és szennyvízkezelés, az infrastruktúra, valamint Ausztriában a megújuló energiaforrások területén nyújt mind gazdasági, mind környezetvédelmi szempontból hatékony, ideális megoldásokat.  Filozófiájának lényeges eleme a fenntarthatóság. Ennek szellemében tevékenységével a környezet- és társadalombarát gazdasági fejlődéshez kíván hozzájárulni a Közép- és Kelet-Európai piacokon.

Az SW Umwelttechnik Magyarország Kft., a bedolgozott betonmennyiség alapján, Magyarország legnagyobb betonelemgyártó cége, melynek jogelődjei több mint 50 éve gyártanak beton, vasbeton- és feszített betonelemeket. A gyártóüzemek Alsózsolcán,  Bodrogkeresztúron és Majosházán működnek. A cég székhelye és kereskedelmi központja Budapesttől 30 km-re, Majosházán található.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat