A Shell Magyarországon 1925 óta van jelen. Tevékenységi körébe tartozik az üzemanyag kis- és nagykereskedelem, kenőanyag értékesítés és földgázkereskedelem.  Magyarországi székhelyünk Budapesten található.

Értékeink                                                                                     

Alapértékeink a becsületesség, a tisztesség és az emberek iránti tisztelet - ezek képezik a Shell Általános Üzleti Elveinek alapját.

 

Üzleti tevékenységeink Magyarországon

Magyarországon a Shell a legrégebbi külföldi szereplője az üzemanyag-piacnak. A világ több mint 90 országában jelenlévő Royal Dutch/Shell Csoportot Magyarországon a múlt század első felében, 1925. augusztus 26-án jegyezték be Shell Kőolaj Rt. néven. A vállalat rövidesen megkezdte magyarországi benzinkút-hálózatának kialakítását.

A Shell Kőolaj Rt. széles tevékenységi körével – amelybe beletartozott a finomítás, a szállítás és a kiskereskedelem is - a második világháborúig elismerésre méltó helyet vívott ki magának a magyar piacon.

A cég vagyonát 1949-ben államosították, s a Shell csak 1960-ban jelenhetett meg újra Magyarországon; a háború utáni első Shell töltőállomás 1966-ban nyílhatott meg Budapesten. A vállalat magyarországi térnyerése a rendszerváltást követően indulhatott meg igazán. Az elmúlt 86 év alatt a cég magyarországi képviselete bebizonyította, hogy képes alkalmazkodni a legkülönfélébb környezeti körülményekhez, s nemcsak, hogy talpon maradt, hanem mára az üzletág egyik legjelentősebb magyarországi szereplőjévé vált.

Mára a Shell magyarországi hálózata 199 töltőállomásból áll. A Shell a jó minőségű üzemanyagok mellett széleskörű és minőségi szolgáltatásokat nyújt vásárlóinak. Ebbe a körbe tartozik a 24 órás kiszolgálás a töltőállomásokon, a törzsvásárlói rendszer és hozzá kapcsolódó szolgáltatások, valamint a speciálisan kifejlesztett üzemanyagok értékesítése is.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat