A Saldo Zrt. Magyarországon egyedülálló módon immár több mint 6 évtizede szolgálja és támogatja sikeresen a hazai gazdálkodó szervezeteket naprakész adótanácsokkal és követendő jó gyakorlatokkal. Alkalmazkodva a piaci igényekhez folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, melynek eredményeképp mára komplex szolgáltatási portfóliót tudunk kínálni ügyfeleinknek, legyen szó adótanácsadásról, képzésről, informatikai szoftverekről vagy épp könyvkiadásról.

Az egész országra kiterjedően végezzük magas szakmaiságot képviselő tevékenységünket. Ügyfélkörünk hazai kis-közép és nagyvállalatokból, valamint állami és nonprofit szervezetekből áll. Legfőbb vállalati értékünk kiváló ár-érték arányú megoldásainkban, folyamatos rendelkezésre állásunkban, megbízhatóságunkban, valamint naprakész, felkészült és specializálódott szaktudásunkban rejlik.

Versenyképességünk megtartása és partnereink elégedettségének fokozása érdekében külön értékesítési csoportot hoztunk létre a mára több mint 2100 tagot számláló ügyfélkörünk igényeinek nyomon követésére és a potenciális ügyfelek megszólítására. Emellett folyamatosan fejlesztjük modulárisan alakítható és egyedi csomagajánlatainkat.

Szakmai tudásunk támogatása érdekében kiváló és napi szintű szakmai kapcsolatot ápolunk a Nemzeti Adó-és Vámhivatallal, a Pénzügyminisztériummal, valamint a fontosabb szakmai szervezetekkel, így garantálva a legmagasabb szakmai színvonalat.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat