Régens Zrt. – Sikerre kódolva.

A Régens az üzleti és e-közigazgatási szoftvermegoldások területén meghatározó szakmai tapasztalattal és kiemelt szakértelemmel rendelkező informatikai vállalat. Szoftverfejlesztő cégként elsősorban az ellátási lánc menedzsment területén értünk el kiemelkedő eredményeket a kifejezetten ezen szektor számára tervezett és fejlesztett szoftveralkalmazásainknak köszönhetően.

A Régensnél folyamatosan kutatjuk és alkalmazzuk a legújabb technológiákat, hogy professzionális üzleti megoldásokat biztosítsunk olyan nagyvállalatok és kkv-k számára, akik nagy elvárással tekintenek a digitalizációra és az abban rejlő fejlődési lehetőségekre. Célunk, hogy ügyfeleinkkel együttműködve támogassuk sikeres üzleti és IT stratégiájuk kidolgozását és folyamatos fejlesztését, így segítve őket jelentős piaci előnyhöz és megnövekedett bevételhez, üzleti értékhez.

A Régens informatikai és tanácsadói szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek az üzleti szféra és az adatközpontú világ legnagyobb kihívásainak. Célunk olyan kollaborációs platformok létrehozása, melyek elősegítik a vállalatok közti biztonságos adat- és információáramlást. Rendszerintegrációs megoldásaink, testreszabott interfész / API-fejlesztéseink, valamint 0-24 ügyféltámogatással kiegészülő felhő alapú szoftverszolgáltatásaink maximálisan támogatják ügyfeleinket az üzleti sikereik elérésében.

A kutatási és technológiai fejlesztési tevékenységekre mindig kiemelt figyelmet fordítunk, hazai és európai uniós projektben K+F projektek rendszeres résztvevői vagyunk. Legfőbb kutatási területeink a Big Data, a mesterséges intelligencia (AI), a Machine Learning és a Deep Learning.

www.regenseurope.com

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat