Intézményünk 2000-ben nyitotta meg kapuit a továbbtanulni vágyók előtt három szakkal. Az idő előrehaladtával képzéseink számát meghatszoroztuk, illetve mesterszakok oktatására is jogosultságot szereztünk.

Az oktatás mellett természetesen – mind a négy tudományterületünkön – kutatói munkát is végzünk magyar és angol nyelven egyaránt, hiszen a kutatás-fejlesztésnek manapság nem lehet korlátokat szabni.

Képzéseinkkel a hazai és nemzetközi munkaerő-piaci kihívásokra, változásokra adunk választ, olyan ismereteket nyújtva, amelyekkel hallgatóink és (leendő) munkáltatóik is gyarapodhatnak. Ennek alapja, hogy az elméleti tudás mellett gyakorlati, azonnal alkalmazható képességeket adunk át nappalis és levelezős hallgatóinknak.

Célunk olyan valódi tudásközösség létrehozása és fenntartása, amelyhez öröm csatlakozni, hogy büszkeséget jelentsen Miltonosnak lenni.

Mindent megteszünk, hogy a felsőoktatási paletta meghatározó szereplői legyünk. Törekvéseink eredményeképpen alkalmazott tudományok egyeteme státuszban, Milton Friedman Egyetem néven folytatjuk tevékenységünket.

Egyetemistáinknak mindent megadunk, így biztos tudással felvértezve, értékes diplomával a kezükben lesznek sikeresek és boldogok a karrierjük során.

Bízom benne, kínálatunkból minden továbbtanulni vágyó megtalálja a számára leginkább érdekes szakot.

Ígérem, segítségére leszünk mindenkinek abban, hogy az egyetemi évei alatt kapcsolati és tudástőkéje gyarapodjon, ezzel is szavatolva a biztonságot és stabilitást az életben.

Ehhez ajánlom kiindulásként Intézményünk honlapját és egyéb kiadványait, illetve kérem, találkozzunk nyílt napjainkon, majd az előadásokon, szemináriumokon és konferenciánkon.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat