1989-ben nyitotta budapesti irodáját a KPMG, elsőként a kelet-közép-európai régióban. Tagvállalatainknál 1000 munkatárs dolgozik – a KPMG Hungária Kft. könyvvizsgálati szolgáltatásokat, míg a KPMG Tanácsadó Kft. széles körű adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújt magyar és multinacionális társaságok, kormányzati szervek és külföldi befektetők számára. Iparágspecifikus szolgáltatásokat kínálunk többek között a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az ingatlanpiac és a turizmus terén.

Tanácsadóink nemzetközi kompetenciával rendelkeznek az energiaszektorban, a turizmus- és sportfejlesztés, a regionális és osztott szolgáltató központok fejlesztése és üzemeltetése terén, valamint a magántulajdonú társaságok támogatásában. Budapesten működik a KPMG adóügyviteli központja is, amely több mint 30 országban nyújt ügyviteli támogatást a közvetett adózás területén.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy segítsük ügyfeleinket a nehezebb gazdasági környezetben egyebek mellett a számvitel, a pénzügyi restrukturálás, a készpénz- és likviditásmenedzsment, az üzleti hatékonyság fejlesztése, valamint hatékonyabb adózási rendszerek és eljárások kialakítása terén. 

A befektetők jobb kiszolgálása érdekében egyes országokra, nyelvterületekre specializálódó csoportokat hoztunk létre – ilyen német, izraeli, japán és koreai szakmai csoportunk.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat