„A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, amikor nem látják.” (Henry Ford)

Az Ivanics Csoport több, mint 25 éve a fenti idézet jegyében áll ügyfelei rendelkezésére.

A cég elődjeként működő családi vállalkozás 1977-ben kezdte meg Volvo személygépkocsik javítását, majd behozatalát és értékesítését is. Az Ivanics Kft. alapítása óta minőségi szolgáltatást nyújtva, versenyképes árakkal, a változó igényeknek és elvárásoknak megfelelve, a piaci környezethez való alkalmazkodással szolgálja ki ügyfeleit. Így tudott talpon maradni és fejlődni: a kezdeti családi vállalkozás napjainkra több cégből álló csoporttá bővült.

Három autómárka (Volvo, Ford, Hyundai) és egy motormárka (Kawasaki) forgalmazása mellett a szerviz megbízható háttérrel, a mai kor követelményeinek megfelelően, folyamatosan képzett szakembergárdával, korszerű eszközökkel, magas szakmai színvonalon nyújtja szerviz és az ehhez kapcsolódó (karosszéria, fényezés, kárügyintézés, műszaki vizsgáztatás, autómosás) szolgáltatásait Budapesten és Székesfehérváron.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében lehetőségeihez mérten a cégcsoport saját eszközeivel és pénzügyileg is több szervezet, kezdeményezés, egyesület mögé állt, támogatva az ott folyó munkát.

További információ:

www.ivanics.hu

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat