Az Interim Vezető Szolgáltató Kft. a hazai és régióbeli vállalatok vezető interim menedzsment szolgáltatója, amely hazai és nemzetközi interim menedzserekkel és független vezető szakemberekkel szolgálja a megbízók igényeit. Tanácsadóink nagy gyakorlattal rendelkező vezetők: értik megbízóinkat, átéltek már hasonló helyzeteket. Nem csupán interim menedzserekkel, hanem a cégre szabott megoldásokkal teljesítjük partnereink igényeit.

FELADATUNKNAK TEKINTJÜK: 
Igény esetén segíteni a feladatok megfogalmazásában.
A feladathoz legjobban értő, azt a megadott idő- és költségkereten belül teljesíteni tudó interim menedzsereket bemutatni.
Nyomon követni az előrehaladást és támogatni az interim menedzsereket.

AZ INTERIM MENEDZSER
Határozott időre, konkrét feladatra szerződő felsővezető. Nem törekszik arra, hogy állandó munkaszerződést kapjon a megbízótól: a szerződés eredményes teljesítése után távozik a vállalattól, és felkészül a következő munkára.
Általában 45 év feletti, anyagilag független, színes egyéniség, aki már több munkahelyen bizonyított, az ipar, a szolgáltatások és a kereskedelem különböző területein dolgozott.

* * *

For more about us in English please visit our website:

Interim Executives Provider Kft.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat