A HPS Group 23 éves története során az egyik legmeghatározóbb piaci szereplőjévé vált a marketing kommunikáció és a kereskedelmi tevékenységet támogató szolgáltatások piacán. Cégünk több, mint 150 márkán, 80 ügyféllel, 220 fős irodai csapattal dolgozik és nyújt nap, mint nap szolgáltatást a kiskereskedelmi szektor legfontosabb szereplőinek.

A HPS Group két pillérből, a HPS Experience-ből és a HPS Trade-ből áll. A HPS experience klasszikus brand marketing és rendezvényszervező ügynökségként kimagasló szolgáltatást nyújt advertising, PR, digital és event területeken. A HPS Trade pedig trade marketing és munkaerő kölcsönzőként működik együtt partnereivel instore és outdoor hostess, promóteri, képviselői és polcszervízes szolgáltatásival. Cégünk a szakmában elismert szakemberek segítségével teljes körű trade marketing stratégia auditálást, tanácsadást és tervezést is végez partnerei számára.

Munkaerő kölcsönzésünk három területre specializálódott: kiskereskedelmi cégek és kiszolgáló egységeik, logisztika, illetve szálloda és vendéglátás.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat