Az EastEuroCo Vezetési Tanácsadó Kft-t (EastEuroCo) 1991-ben alapították magyar szakemberek elsősorban a multinacionális nagyvállalatok emberi erőforrás-igényeinek kiszolgálására. AzEastEuroCo a '90-es évek közepére kiterjesztette működését a környező országokra is. A vállalat alapítása óta a közép-kelet európai vezetési tanácsadó piac egyik meghatározó "fejvadász" cégévé vált. Az EastEuroCo leányvállalatai Szlovéniában, Szerbiában, Horvátországban és Romániában (Bulgáriában pedig képviseleti iroda) a helyi piacokon is kiszolgálják az ügyfeleket. Az elmúlt két évtizedben egyre nagyobb ütemben kezdődött meg a magyar központtal működő cégek részéről is a regionális terjeszkedés, melyekben mi is sikerrel együttműködtünk. Az EU bővítés tovább gyorsította a szomszédos nyugat-balkáni országokban ezt a folyamatot.

Az EastEuroCo stabil, kiegyensúlyozottan növekvő vállalat, amely hatékonyan kombinálja a dinamizmust a konzervatív professzionalizmussal, és eredményesen igazítja a helyi sajátosságokhoz a globális szemléletet és tudást. Az ügyfelek igényeire reagálva a klasszikus "fejvadászat" mellett mára az emberierőforrás-szolgáltatás más területein is segíti ügyfeleit: Menedzsment Audit, Interim Management, Coaching, AC/DC-fejlesztési központok, Outplacement / Gondoskodó leépítés.

Az elmúlt közel két évtized folyamatos fejlődése után a 2008-ban beköszöntött globális pénzügyi válság, amely  rohamosan kiterjedt a reálgazdaságra; új, korábban nem tapasztalt helyzetet hozott, amelynek átvészeléséhez, sikeres leküzdéséhez  a vállalatoknak a régiónkban korábban nem látott eszközöket és lépéseket kell alkalmaznia.  A szervezetek karcsúsítása, a létszám csökkentése, a leépítés ma a gazdálkodó szervezetek többségében napirenden van. Ugyanakkor a hatékony működés kényszerűsége miatt ma még fontosabb a szakszerűen és körültekintően kiválasztott, jól működő, a viharban is jól kormányzó, jól teljesítő vezetők jelenléte a gazdálkodó szervezetekben.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat