A Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda jelenlegi létszáma 10. fő. Teljes körű jogi tanácsadás szolgáltatásainkat magyar, angol és német nyelven nyújtjuk.
Az Iroda ügyfélkörét elsősorben hazai és külföldi kis- és közepes vállalkozások alkotják, emellett azonban több nagyvállalat állandó vagy eseti jogi képviseletét is ellátjuk.
Szakterületeink Irodánk kiemelt szakterületei közé tartozik a társaságok átvilágítása, az ingatlan tranzakciók jogterülete, munkajog,  reklám-, média- és az internetjog, szellemi alkotások joga és az adatvédelem.
Munkatársaink megbízható szaktudással és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek egyebek mellett a befektetések vizsgálata, pénzügyi jog, versenyjog, információs technológia, illetve infokommunikációs és elektronikus kereskedelmi szolgáltatások joga, védjegyjog, szabadalmi jog, követeléskezelés és követelésbehajtás, valamint az EU és a nemzetközi magánjog területén is.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat