A BOKMED Kft., mint Benyovszky Orvosi Központ, magánegészségügyi szolgáltatóként immáron 15 éve áll a gyógyulni vágyók szolgálatában.

Intézményünk a szakorvosi járóbeteg ellátás teljes palettáját lefedő klinikaként üzemel. A teljesség igénye nélkül a szemészeti, kardiológiai, bőrgyógyászati ellátásoktól egészen a lézersebészeti beavatkozásokig nyúlik a 28 szakterületet magában foglaló szolgáltatási listánk. Jelenleg 38 szakorvossal együttműködve, a több évtizedes tapasztalattal rendelkező professzorok és osztályvezető főorvosok mellett az innováció jegyében fiatal, egyetemi klinikusok is helyet kapnak orvosi csapatunkban. Vezetésükkel egy családias és közvetlen közeg várja pácienseinket.

Kiemelt fontosságú Health System Hungary, vállalati egészségszolgáltatásokat nyújtó projektünk. Ennek rendszerében a foglalkozás-egészségügyi, helyszíni alapellátói és balesetbiztosítási modulok mellett orvosi központunk teljes szakorvosi stábja nyújt megoldást a vállalatok és munkavállalóik egészségügyi problémáira, komoly hangsúlyt fektetve a prevencióra.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat